snostenar

Skolcoachen

Skolcoachen

Hälsning från skolcoachen

VAD ÄR VIKTIGT FÖR MIG? VAD SKALL JAG GÖRA? VAD ÄR JAG BRA PÅ?

HURUDAN ÄR JAG? VILKA GÅVOR HAR JAG? VAD TYCKER JAG OM?

Och mer……..????

I coaching är det just frågan om detta, att via samtal lära känna sig själv, sina värderingar och styrkor, sin inre potential. För att sedan kunna använda dem då man gör sina val i livet.

Då du vet vad som är viktigt för dig är det lättare att gå vidare och göra de rätta besluten just för dig. Det är bara du som har de rätta svaren inom dig – ingen annan!

Du har många val som skall göras i ett tidigt skede när du kanske minst av allt har gett dig tid att fundera och reflektera över vad du vill, vem du är, och vad är viktigt för dig.

Coachingprocessens mening är att hjälpa dig lära känna dig själv och bygga upp självförtroendet och motivationen.

Då du känner dig själv är det också enklare att veta vad du vill vilket underlättar att t.ex. veta vad du vill välja efter högstadiet.

Lämna det inte till sista minuten! Kom i tid och prata med mig, så att vi i lugn och ro kan utreda dina egenskaper och förstärka din självkännedom.

Du kan också bli coachad i andra frågor t.ex. prata om något som pågår i ditt liv, oavsett om det är skola, familjeliv eller andra relationer, drömmar och framtidsplaner eller utmaningar av olika slag.

Det är du som är i focus och coachingens själva mål är att stöda dig, ge energi och glädje!

Välkommen att komma och prata med mig!

Jag tar emot tisdagar, onsdagar och torsdagar det är bara att boka tid – ring, skicka sms eller e-post, mina kontaktuppgifter är

Anna Nordström

Skolcoach

Professional Coach (ICF)

Tel: 040 900 6060, e-post: anna.nordstrom@pp.inet.fi